Aito Support hakee yrityksiä pilotoimaan uutta älylaitteiden elinkaaripalvelua

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Haluatko liittyä älylaitteiden kiertotalouden etujoukkoihin hankkimalla yrityksesi puhelimet, tabletit ja kannettavat tietokoneet joustavasti, kustannustehokkaasti ja vastuullisesti kuukausimaksullisena elinkaaripalveluna?

Aito Support on rakentanut yhdessä kumppaniensa kanssa Aito Kierto -palvelukokonaisuuden, joka kattaa laitteiden koko elinkaaren hankinnasta tietoturvalliseen hävittämiseen. Haemme nyt yrityksiä mukaan pilotoimaan kanssamme tätä uudenlaista älylaitteiden kiertotalouteen pohjaavaa elinkaaripalvelua.

Palvelukehityksen taustalla on uudistettu strategiamme, jonka myötä tähtäämme älylaitteisiin ja laajemminkin tietotekniikkaan liittyvän kiertotalouden johtavaksi toimijaksi Suomessa. Elinkaaripalvelu mahdollistaa laitteiden käyttöiän pidentämisen ja siten luontokadon ja hiilidioksidipäästöjen sekä jätteen määrän vähentämisen. 

Palvelut pohjaavat Aito Supportin syvälliseen älylaitteiden korjausosaamiseen, jota olemme hioneet viimeiset vuodet erityisesti Samsungin valtuutettuna huoltona Suomessa.

Miksi hankkia älylaitteet Aito Kierto -elinkaaripalveluna?

Yritysasiakkaalle älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden hankintamalli elinkaaripalveluna on joustava, vaivaton, kustannustehokas ja vastuullinen. 

  • Joustavuus ja kustannustehokkuus: Maksat kuukausimaksua vain kulloinkin käytössä olevista, yrityksen tarpeen mukaisista laitteista. Tarpeiden muuttuessa laitekannan mallien ja määrien muutokset hoituvat joustavasti. Voit sisällyttää palveluun uusien laitteiden lisäksi kunnostettuja kierrätyspuhelimia. Myös väliaikaiset tarpeet, kuten kesätyöntekijöiden laitteet hoituvat helposti.
  • Vaivattomuus: Hoidamme niin laitteiden hankinnan, vikaantuneiden korjaamisen kuin käytöstä poistuvien laitteiden tietoturvallisen kierrättämisen vaivattomasti puolestasi. Laitteen vikaantuessa käyttäjä saa nopeasti vastaavan vaihtolaitteen käyttöönsä tiedonsiirrolla – ei siis tarvita huollon odottelua ja varalaitteita.
  • Vastuullisuus ja tietoturva: Laitteiden elinkaarien maksimointi ja käytöstä poistuvien laitteiden kunnostus uudelleenkäyttöön sekä tietoturvallinen tyhjentäminen ja kierrätys sisältyvät palvelumalliimme. Laiterekisterin kautta sinulla on aina ajantasainen näkymä laitekantaan, käyttäjiin, kustannuksiin ja hiilijalanjälkivaikutuksiin. Laitteita ei jää pyörimään pöytälaatikoihin eikä yrityksen tietoja joudu vääriin käsiin.
  • Paras laiteasiantuntemus käytössänne: Asiantuntijamme auttavat käyttäjiä vikatilanteissa etätuen kautta ja palvelupisteissämme. Laitteet diagnosoidaan tarkasti, jotta niiden elinkaaren jatkamiselle saadaan määritettyä parhaat mahdolliset täsmätoimet. Me huolehdimme siitä, että työntekijöillänne on aina käytettävissään toimivat ja tarpeen mukaiset laitteet. 

KiinnostuitkoOta yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää:

Merja Heinonen, liiketoimintajohtaja, kiertotalous: merja.heinonen@aitosupport.fi, p. 050 593 6548

Markku Makkonen, kaupallinen johtaja B2B: markku.makkonen@aitosupport.fi, p. 040 543 0582

Kuva: Aito Kierto -elinkaaripalvelu älylaitteiden hallintaa

Aito Kierto -palvelukonsepti
en_GBEnglish (UK)