Haemme myyjiä pääkaupunkiseudulle

Share This Post

Haemme myyjiä pääkaupunkiseudulle

Aito Support Oy hakee uuteen pääkaupunkiseudulle avattavaan myymälään henkilökuntaa.

Avaamme loppuvuonna uudenlaisen älylaitteiden myynti- ja huoltopalveluiden myymälän. Nyt tarvitsemme mukaan energisiä myyjiä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta ja tavoitteellisesta myyntityöstä.

Tehtäviisi myyjänä kuuluu uusien ja kunnostettujen älylaitteiden, lisävarusteiden sekä laite- ja huoltopalveluiden myynti ja asiakaspalvelu. Tavoitteellinen myyntityö, onnistuneiden asiakaskokemusten tuottaminen ja hyvän fiiliksen vaaliminen ovat vahvuuksiasi. Olet kiinnostunut perehtymään älylaitteiden maailmaan ja sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta mobiiliteknologian tai palvelumyynnin parissa. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Et pelkää ottaa vastuuta oman myyntituloksen jatkuvasta kehittämisestä, olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen. Olennaisinta tätä roolia ajatellen kuitenkin on, että koet intohimoa myyntiin, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja pystyt priorisoimaan työtehtäviäsi tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle:
· Mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän vastuullisessa ja kiertotaloutta edistävässä yrityksessä
· Mahdollisuuden kehittyä kasvavassa yrityksessä ja oppia tulevaisuuden kiertotalouden bisnesmallia
· Motivoituneen työyhteisön, jossa tulosta tehdään yhteisellä tekemisellä
· Vakituisen työsuhteen joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena työntekijänä vaihtelevilla viikkotuntimäärillä.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, jätä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen maiju.auvinen@aitosupport.fi viimeistään su 22.10.2023. Kerrothan myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Lisätietoja kertoo myymäläpäällikkö Maiju Auvinen p. 040 683 0190

Aito Support Oy on vastuullisen älylaitteiden elinkaarenhallinnan edelläkävijäyritys ja Samsung-mobiililaitteiden takuuhuoltaja. Aito Support toimii tällä hetkellä kolmessa toimipisteessä Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaan Tammistossa. Jatkossa tavoitteenamme on vahva kasvu. Aito Supportin tavoite on kiertotalouden edistäminen ja elektroniikkajätteen vähentäminen käytettyjä laitteita ja niiden varaosia hyödyntämällä. Liiketoimintastrategiamme on juuri nyt vahvassa uudistumisvaiheessa ja jatkossa Aito Kierto -nimellä tunnettavat palvelut tarjoavat kattavimman avun kaikkiin älylaitteita koskeviin haasteisiin.