Inrego ja Aito Support yhteistyöhön mobiililaitteiden kiertotalouden edistämisessä

Share This Post

Inrego Oy ja Aito Support Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita kohti kestävämpää IT- ja mobiililaitteiden hallintaa.

Inrego ostaa, kunnostaa ja myy käytettyjä IT-laitteita ja toimittaa niitä Suomesta ja Ruotsista asiakkailleen yli 90 maahan.

Aito Support on Pohjoismaiden suurin Samsung-mobiililaitteiden valtuutettu huoltokumppani. Samsung-valtuutus mahdollistaa palvelut, joiden avulla yhä suurempi osa käytetyistä laitteista pystytään kunnostamaan ja jatkamaan niiden elinkaarta sekä minimoimaan syntyvän elektroniikkajätteen määrää.

Virallisena merkkihuoltajana meillä Aito Supportilla on käytettävissämme paras asiantuntemus ja Samsungin työkalut muun muassa laitteiden vikadiagnosointiin, kertoo toimitusjohtaja Anssi Kuoppala.

Elektroniikkajäte on maailman nopeimmin kasvava jätemuoto, jolla on merkittävät vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon. Laitteiden elinkaaren pidentämisellä saavutetaan sekä taloudellisia säästöjä että pienennetään ympäristökuormaa.

Yhdistämällä Inregon pitkä kokemus käytettyjen IT-laitteiden kaupasta Aito Supportin huolto-osaamiseen, edistämme kiertotalouden periaatteiden toteutumista älylaitteiden käytössä. Olemme iloisia, että voimme yhdessä Aito Supportin kanssa kehittää alan palvelutarjontaa sekä kannustaa niin yrityksiä kuin kuluttajia hyödyntämään käytettyjä ja kunnostettuja laitteita, toteaa Inregon toimitusjohtaja Teemu Simola.

Lisätietoja:

Anssi Kuoppala, toimitusjohtaja, Aito Support Oy, 050 522 8698, anssi.kuoppala@aitosupport.fi, www.aitosupport.fi

Teemu Simola, toimitusjohtaja, Inrego Oy, 050 591 1941, teemu.simola@inrego.fi, www.inrego.fi