Yrityksille

Aito Support palvelut yrityksille

Autamme pienentämään yrityksesi laitekannan kustannuksia, hiilidioksidipäästöjä ja SER-jätteen määrää

Aito Support on vastuullisen älylaitteiden hallinnan edelläkävijäyritys Suomessa ja Pohjoismaiden suurin Samsung-laitteiden takuuhuoltaja. Teemme yrityksesi Samsung-mobiililaitteiden hallinnasta ja huollosta vaivatonta, vastuullista ja kustannustehokasta. 

Valitettavan usein yrityksissä älylaitteiden kohtalo on päätyä pöytälaatikoihin lojumaan tai pahimmassa tapauksessa SER-keräykseen romutettavaksi vain, koska laite on vikaantunut, lukittu tai sen käyttäjä on siirtynyt toisiin tehtäviin.

Asiantunteva huolto pystyy pidentämään laitteiden elinkaaria 1,5 – 2 vuotta. Saamme aikaan mitattavia tuloksia laitteiden suojaamisella, korjaamisella ja jatkotakuupalveluilla. 

Valtuutettu Samsung-älylaitteiden huoltokumppani

Valtuutettuna Samsungin huoltokumppanina Aito Support huolehtii Samsung-mobiililaitteiden kunnosta turvallisesti ja asiantuntevasti. Huollon jälkeen laitevalmistajan takuu säilyy ennallaan myös esim. rikkoutuneen näytön vaihdossa.

Huoltopalvelusopimuksen avulla jatkamme laitteiden elinikää. Kun koko yrityksen laitekanta on hallinnassa, toiminta tehostuu, tuo kustannussäästöjä sekä lisää vastuullisuutta.

  • Huoltopalvelusopimukseen sisältyy huoltojen hallintajärjestelmä, joka on räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaisesti
  • Tarjoamme sopimusasiakkaille ohituskaistan pikaisen palvelun takaamiseksi, vara- tai vaihtolaitteet ja tietojen varmuuskopioinnin
  • Laitteiden huollot suoritetaan huoltoaikalupauksella

Käytöstä poistuneille laitteille uusi elämä

Hyödämme vahvaa Samsung-huollon asiantuntemustamme myös rikkinäisten ja käytöstä poistuneiden laitteiden kunnostamisessa uudelleen käyttöön.

Jääkö yrityksessänne käyttämättömiä laitteita pyörimään kaappien perälle? Otamme vastaan käytetyt laitteet kunnostettavaksi ja tarjoamme myös kierrätyslaitteita osaksi laitekantaanne.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on kiertotalouden edistäminen ja jopa 100-prosenttinen laitekierto. Kiertotalousliiketoimintaamme on:

  • käytettyjen laitteiden ostaminen, kunnostaminen ja jälleenmyynti
  • tietoturvallinen laitteiden tyhjennys, osien hyödyntäminen ja vastuullinen kierrätys
  • elektroniikkajätteen vähentäminen

Ota yhteyttä

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut

Yritysmyynti 030 636 3840 (valinta 4)

jyvaskyla@aitosupport.fi

 

 

Takuu jatkuu

Toimimme Samsungin valtuuttamana huoltokumppanina. Huollon jälkeen laitteen takuu jatkuu ennallaan, myös esim. rikkoutuneen näytönvaihdon jälkeen.

Alkuperäiset varaosat

Käytämme huollossa vain alkuperäisiä varaosia ja huollot suorittavat aina Samsung mobiililaitteiden huoltoon koulutetut asiantuntijat.

Akkujen uusinnat näytönvaihdon yhteydessä

Suoritamme huollot vastuullisesti, vaihdamme useimpiin malleihin akun näytönvaihdon yhteydessä veloituksetta. Vaurioitunut akku voi olla turvallisuusriski, haluamme tämänkin osalta varmistaa laitteen turvallisen käytön.

Huoltopalvelusopimus

Huoltopalvelusopimus on vaivaton tapa hallinnoida yrityksen Samsung-mobiililaitteiden huoltoja. 

Järjestelmän kautta yritys saa seurannan ja läpinäkyvyyden kaikille huolloille. Järjestelmän kautta voimme tuottaa raportteja yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Varalaite- tai vaihtolaitepalvelu

Varalaitepalvelussa Aito Support ylläpitää laitekantaa, josta toimitamme yrityksellesi varalaitteen huollon ajaksi.

Vaihtolaitepalvelussa Aito Support taas ylläpitää laitekantaa, josta toimitamme yrityksellesi vaihtolaitteen. Korjattu laite jää Aito Supportin vaihtolaitekantaan.

Sopimusasiakkaana saat käyttöösi sopimushintamme

Palvelusopimuksemme sisältää huoltojen hallinnointijärjestelmän, jonka kautta onnistuu huoltojen kirjaaminen ja kuljetusten luonti Posti- tai UPS-integraatiolla. 

fiSuomi