Aito Support hakee yrityksiä pilotoimaan uutta älylaitteiden elinkaaripalvelua

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Aito Support on rakentanut yhdessä kumppaniensa kanssa Aito Kierto -palvelukokonaisuuden, joka kattaa laitteiden koko elinkaaren hankinnasta tietoturvalliseen hävittämiseen. Haemme nyt yrityksiä mukaan pilotoimaan kanssamme tätä uudenlaista älylaitteiden kiertotalouteen pohjaavaa elinkaaripalvelua.

Palvelukehityksen taustalla on uudistettu strategiamme, jonka myötä tähtäämme älylaitteisiin ja laajemminkin tietotekniikkaan liittyvän kiertotalouden johtavaksi toimijaksi Suomessa. Elinkaaripalvelu mahdollistaa laitteiden käyttöiän pidentämisen, niiden valmistamisen aiheuttaman luontokadon ja SER-jätteen määrän vähentämisen. 

Palvelut pohjaavat Aito Supportin syvälliseen älylaitteiden korjausosaamiseen, jota olemme hioneet viimeiset vuodet erityisesti Samsungin valtuutettuna huoltona Suomessa. Palvelumme keskittyy alkuvaiheessa Samsung-laitteisiin, mutta tarkoituksemme on laajentaa myöhemmin myös muihin merkkeihin.

Miksi hankkia älylaitteet Aito Kierto -elinkaaripalveluna?

Yritysasiakkaalle älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden hankintamalli elinkaaripalveluna on joustava, vaivaton, kustannustehokas ja vastuullinen. 

  • Joustavuus ja kustannustehokkuus: Maksat kuukausimaksua vain kulloinkin käytössä olevista, tarpeesi mukaan valikoiduista laitteista. Voit sisällyttää palveluun myös edullisempia, kunnostettuja kierrätyspuhelimia. Myös väliaikaiset tarpeet, kuten kesätyöntekijöiden laitteet hoituvat palvelumme kautta joustavasti.
  • Vaivattomuus: Hoidamme niin uusien laitteiden hankinnan, vikaantuneiden korjaamisen kuin käytöstä poistuvien laitteiden tietoturvallisen kierrättämisen helposti puolestasi. Laitteen vikaantuessa saat heti vastaavan vaihtolaitteen käyttöösi tiedonsiirrolla – ei siis  huollon odottelua ja varalaitteita.
  • Vastuullisuus ja tietoturva: Laitteiden elinkaarien maksimointi ja käytöstä poistuvien laitteiden kunnostus uudelleenkäyttöön sekä tietoturvallinen tyhjentäminen ja kierrätys sisältyvät automaattisesti palvelumalliimme. Laiterekisterin kautta sinulla on ajantasainen näkymä laitekantaan, kustannuksiin ja hiilijalanjäljen raportointiin.
  • Paras Samsung-asiantuntemus käytössäsi: Asiantuntijamme auttavat vikatilanteissa etätuen kautta ja palvelupisteissämme. Laitteet diagnosoidaan tarkasti, jotta niiden elinkaaren jatkamiselle saadaan määritettyä parhaat mahdolliset täsmätoimet. Diagnosoinnin ja korjaamisen suorittaa aina Samsungin sertifioima teknikko käyttäen alkuperäisiä varaosia ja Samsungin viimeisintä teknologiaa. Voit huoletta hyödyntää myös kunnostamiamme kierrätyslaitteita osana laitekantaa. Takaamme niiden laadun ja luotettavuuden. 

Kiinnostuitko liittymään mukaan älylaitteiden kiertotalouden etujoukkoihin? 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää:

Merja Heinonen, liiketoimintajohtaja, kiertotalous:

merja.heinonen@aitosupport.fi, p. 050 593 6548

 

Kuva: Aito Kierto -elinkaaripalvelu älylaitteiden hallintaan

fiSuomi